Η «οικογένεια» Aquaderm μεγαλώνει!

Η «οικογένεια» Aquaderm μεγαλώνει!
Font size

Aquaderm Silver cream: Νέο προϊόν για τη λεύκανση του δέρματος και των μελαγχρωματικών κηλίδων

Η Medimar SA συνεχίζει να καινοτομεί στην παραγωγή προϊόντων που ξεχωρίζουν για τη σύνθεση και την αποτελεσματικότητά τους και αυτή τη φορά παρουσιάζει το νέο μέλος της «οικογένειας» Aquaderm, την Aquaderm Silver cream, ένα πρωτοποριακό προϊόν για τη λεύκανση του δέρματος και των μελαγχρωματικών κηλίδων.

Η Aquaderm Silver cream είναι μια επαναστατική κρέμα που εξασφαλίζει με τον πιο ιδανικό, αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο τη λεύκανση του δέρματος και των μαύρων κηλίδων. Παράλληλα, δρα αντιγηραντικά, λειτουργεί στη δόμηση κολλαγόνου και προστατεύει το δέρμα. Οι in vivo και in vitro μελέτες για τα δραστικά συστατικά της δείχνουν ότι είναι σαφώς ανώτερα, ταχύτερα και ασφαλέστερα έναντι όλων των παλαιότερων δραστικών συστατικών.

Η Aquaderm Silver cream περιέχει δύο δραστικά, τα Synovea HR και AA2G, που λειτουργούν συνεργικά στην καταστολή της σύνθεσης της μελανίνης και δρουν σε έξι (6) τουλάχιστον στάδια της μελανογένεσης. Επίσης, μειώνουν την προϋπάρχουσα μελανίνη, με αποτέλεσμα λευκότερο δέρμα. Το AA2G είναι σταθεροποιημένη βιταμίνη C (μοναδικής φαρμακοτεχνικής!), που παρέχει παρατεταμένη δράση, συμβάλλει στη μείωση της ήδη υπάρχουσας μελανίνης και προσδίδει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα.

Η Aquaderm Silver cream διατίθεται σε πλαστικό περιέκτη 50gr με dispenser για οικονομία στη χρήση και για να μην οξειδώνεται.

Λίγα λόγια για τη Medimar SA:
Η Medimar SA βρίσκεται εδώ και 40 χρόνια στην υπηρεσία των Ιατρών, προτείνοντας πάντα κορυφαίες λύσεις για το δέρμα. Μέσα από συνεχή έρευνα και αναζήτηση, πάντα σε συνεργασία με εξέχοντες επιστήμονες και τα σημαντικότερα ερευνητικά κέντρα, δημιουργεί προϊόντα που διακρίνονται παγκοσμίως για την αποτελεσματικότητά τους.

Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ